tiistai 2. joulukuuta 2008

Massailua
Vihdoinkin on jotain näytettävää täälläkin.Sitä haluaisi värkkäillä vaikka mitä mutta tuo aika kun on vain niin rajallista, harmi =(
Olen kuitenkin vieraillut blogeissa ihastelemassa muiden nukkekoteja ja värkkäilyjä ja päätin jättää muita hommia tuonnemmaksi ja tarttua fimoon. Marian blogissa oli aivan ihastuttavia vihreitä kuulia minikoossa ja täytyi niitä itsekkin sitten kokeilla. Ihan kivoja tuli ensimmäiseksi kokeiluksi. Täytyy seuraavalla kerralla kokeilla jotain muuta liimaa, kun ei oikein toiminut se mitä löytyi varastosta. Talo suunnitelmat muuttuivat myös, kun vanhin neiti ei enää huoli nukkekotia huoneeseensa. Päätin sitten, että tuunataan se kuntoon ennen toisen talon rakentamista.


9 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Nam, vihreät kuulat on ihania ja kaakut aivan herkkuja :)

Jaana kirjoitti...

Tuo ensimmäinen kuva suorastaan kutsuu luokseen: kuinka ihana olisikaan istahtaa nojatuoliin ja napata suuhunsa muutama makea vihreä kuula, nam! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät kuulat ovat ylivetoisen näköisiä! Tuoli ja namut ovat niin kutsuvan näköisesti kuvassa.

Maria kirjoitti...

Ai herkku että on aidon näköistä kaikki! Oikein tekee mieli haukata pala kakkua :)

HoO kirjoitti...

Ihanan näköistä! Yhdyn edellisiin kommentteihin :)

Susanne kirjoitti...

Paljon kiitoksia =)

Liisa kirjoitti...

Aivan ihana nukkekoti, kalusteet on suloisimpia mitä olen nähnyt ja tyyli on ihan minua. Milloin voin muuttaa sisään? :D Nuo kakut on hauskat, mutta tiskipöytä oli ehdoton suosikki, juuri sellaista maalaisromantiikkaa kun toivoisin omassakin kodissa olevan.

cata kirjoitti...

Your miniatures are absolutely adorable!
REgards from Italy.
Cata

kathi kirjoitti...

Now that little ottoman and chair are perfect! Wish I had found your blog sooner!!