tiistai 22. syyskuuta 2009

Uudet projektit

Tilailin tälläisen Greenleafin Laurel talon Pienestä Nukkekotikaupasta ja eilen se vihdoinkin saapui.... odottavan aika on pitkä vaikka toimitus tulikin nopeasti =) Pidän todella paljon tämän tyylisistä taloista ja ajattelin tästä värkkäillä kesämökkiä. Ja hätähousu kun olen niin eilen piti heti kasata talo kokeeksi. Talo on kuvassa kasattu ihan vain maalarinteipin avulla. Nyt sitten intoa löytyisi vaikka kuinka ja suuri maalaus, sahaus ja liimausprojekti odottelisi =)

Menin sitten myös rapakon takaa tilaamaan tälläiset rakennussuunnitelmat. Välistä sitä pitää oikein ihmetellä miksi kummassa sitä pitää innostua kaikesta mahdollisesta =) Sitä kun haluaisi tehdä kortteja, paperiaskarteluja, nukkekotijuttuja, neulomista, virkkausta, kynttilöitä, ommella Tildajuttuja yms....... tämä listahan jatkuisi vielä vaikka kuinka =)) Harmi vain ettei sitä aikaa löydy yhtä paljon kuin inspiraatiota =D Jouluaskareet ja lahjatkin alkavat pyöriä mielessä jo ja niitäkin saisi alkaa toteuttamaan.... Saas nähdä miten sitä sais järjesteltyä "oman aikansa" siten että edes vähän kerkeisiä edellä mainittuja värkkäillä =)
16 kommenttia:

sylvia kirjoitti...

Wonderful house!!!!

Julianna kirjoitti...

Varmastikin erittäin kaunis ja ihana projekti alkamassa! Onnea uuden talon omistajalle. :)

Lotte kirjoitti...

Vau, ihana talo (tai mökki) tulossa! En yhtään ihmettele, että sormia syyhyttää ;) Vuorokaudessa on tosiaankin vain liian vähän tunteja kaikkeen kivaan...

Maria kirjoitti...

WAU!!!
Tyydyn haaveilemaan, vaikka kovasti mieli tekisi. Pitää vain tehdä tämä oikea talo ensin valmiiksi!
Jään innolla odottamaan seuraavia projektikuviasi! :)

Mary kirjoitti...

I also just bought the Laurel last week. I had been searching for anyone else who had built one to see their finished results and you are the only other person I've come across so far. I will be looking forward to following your work in progress.
hugs,
Mary

Tiina kirjoitti...

Varmasi tulee kaunista.
"Bongasin sinut Tilda-landiasta" ;)

Lucy kirjoitti...

Congratulations for your elegant and fantastic miniatures!
:O
Kind regards, Lucy

Lotte kirjoitti...

Heippa!

Tunnustus sinulle blogissani :) Käyhän noutamassa, kun ehdit.

Maria H. kirjoitti...

Upea talo ja niin kauniita minejä sulla täällä! Mä haluan kans joskus tuollaisen talon, kun entisen on tytöt pistäneet aika lailla uuteen uskoon.. Niin monet itse tehdyt ei kestä leikkejä. No, joskus sitten innostun uudestaan mineilemään, toivon..

Ascension kirjoitti...

Me ha encantado pasarme por tu blog y ver todos los trabajos que tienes.
Tu casita es una pasada, seguro que te queda genial, me ire pasando para ver los avances.
besitos ascension

Johanna Janhonen kirjoitti...

Hi! You have just been given an award in http://minitreasures.blogspot.com/2010/04/mtw-award-2010-mtw1year.html as you have been a lot of traffic to Mini treasures wiki. Congratulations and come to celebrate the occasion in Mini treasures wiki's first birthday party at http://minitreasures.pbworks.com/mtw_one_year .

-Johanna

Kathy kirjoitti...

Your miniatures are so great I have become one of your followers. I also make miniatures. Please visit my blog. http://weelittlewest.blogspot.com/

Vistiendo Sueños kirjoitti...

Me acabo de hacer tu seguidora, para no perderme nada de tus cositas. He disfrutado mucho visitando tu blog. Tienes unos trabajos preciosos. Te felicito.
Y te invito a pasarte por mis blog's. Si quieres, claro...

http://vistiendosuenos.blogspot.com/
http://tonigagominis.blogspot.com/

Anja kirjoitti...

Ihanan näköinen talo. 0nnea projektiin!

dollhouse furniture kirjoitti...

It is amazing how nice those budget dollhouses can look if you are willing to put the time and effort into them.

jirps kirjoitti...

Onnea uuteen taloon :). Ihanan iso kuisti siinä!